En månad kvar – full fart i garaget!

Det händer massor i garaget ca 1 månad kvar till säsongsstarten på Mantorp.
Bilarna genomgår en hel del uppdateringar samt iordningställande efter 2017 års säsong med lite plåt och plastskador i slutet av säsongen.

”Fille” har omlackerats och riktats efter skadan på RM:et, ny splitt, nya bränslepumpar/slangar, annan växellåda och en hel del annat som gör den startklar. Lite småfix kvarstår det att göra… Inom kort kommer den omfolieras för årets säsong.

”Kalle” har däremot genomgått en ordentlig renovering, helt nyrenoverad motor, ny växellåda, en hel del uppdaterade raceprodukter, ny front, flyglar och huv och mycket annat som hör till. Än kvarstår det en hel del arbete men det är ju en stund kvar innan det är dax att packa.
Även Kalle kommer att omfolieras inför säsongen.

Håll er uppdaterade på hemsidan samt vår FB sida.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *