Halvtid i MSLS

Vi har nu kommit till halvtid i årets serie i Mellansvenska Långlopps serien (MSLS)

Det har såväl varit medgångar som motgångar i teamets två bilar de första 3 racen.
I premiären på Mantorp körde vi endast med ”Fille” då ”Kalle” inte riktigt var klar med uppdateringen på mjukvaran efter vinterns uppdatering. Vi var uppe i ledningen ett tag innan turboslangen hoppade av men vi kunde bärja 4:e platsen.

När det var dags för Gälleråsen så hade vi bägge bilarna till start.
Kalle/startnr 14 gick med huj upp i ledningen efter en fantastisk start av Thomas Svensson som sedemera höll ledningen i ca 30 minuter. Tyvärr hoppade vattenkopplingen av till kylaren varvid vi hamnade i depån ett tag för att få ordning på temperature igen, när vi sedan kört ett antal stinter så fick vi kortslutning i kablarna till bensinpumparna varvid vi bröt tävlingen i 7:e timmen.

Vår andra bil ”Fille” med startnr 15 körde oxå upp sig fantastiskt efter starten med föraren Nicklas Svensson till en 10 plats innan växellådan lite försmedligt gick sönder varvid vi bröt med den bilen oxå.

3:e racet kördes på Sviestad den 30 juni med bägge bilarna.
”Fille” blev påkörd på första stinten varvid styrväxeln gick sönder och fanns tyvärr ingen annan utväg än att kasta in handuken.

Vår andra bil ”Kalle” startnr 14 var då i ledning genom Anders Frids & Thomas Svenssons försorg efter 2 stinter, vi möjligjorde då att våra extraförare fick köra varvid de klev in i aktuell bil efter det att Fille blivit påkörd. Vi halkade ner lite i resultatlistan men bärjade en hedrande 4:e plats efter att kört over 400 varv.

Nu stundar lite sommar innan det är dags för årets 4:e deltävling på Mantorp den 18 augusti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *