Premiären avklarad

Premiären för säsongen 2018 genomfördes på Mantorp Park den 7 april. Dagarna innan så snöade det rätt ordentligt på banan och det var med spänning vi såg fram emot helgen för att se om vinterns uppdateringar fungerade. Tyvärr så han vi inte optimera ”Kalle” fullt ut utan vi genomförde tävlingen med ”Fille”. Tävlingsmässigt så gick det bra utifrån det småstrul som vi hade under racet, allt från att ABS bromsarna slutade fungera, turboslang hoppade av samt att vi var tvungna att göra en extra tankning då vi fick problem med bensinslagarna i tanken.

Vi kom på 4:e plats totalt, 15 sekunder efter 3:an och något varv efter vinnaren – så vi är klart med och slåss om pallplatserna.
Nu laddar vi för race 2 på Karlskoga den 5:e maj och hoppas då att vi har alla uppdateringar klara på andra bilen ”Kalle”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *